Prijzen

Alle deelnemers aan de verkiezing winnen...

Een halfjaar-abonnement op Castingnieuws.nl. Alle opdrachten waar modellen, acteurs of figuranten voor worden gezocht, direct in je mailbox, een half jaar gratis!


Als je het schopt tot de halve finale...

Een debateer-workshop van een gerenommeerd debater.


En als je het schopt tot de finale win je sowieso...

Een kledingpakket van America Today


Een blauwe versie van de P3-hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins t.w.v. € 199,-. Ook wel de  'draagbare concertzaal' genoemd vanwege de geluidskwaliteit. 
En de vrouwelijke finalisten hoeven zich bovendien geen zorgen te maken over hun outfit voor het finalefeest, die mogen ze namelijk uitzoeken op MyDress.nl! De mannelijke en vrouwelijke Student of the Year 2013 winnen...

Een tablet, beschikbaar gesteld door B-Eager.


 Een fles rum van Captain MorganCaptain Morgan is Nederland aan het veroveren en daarmee ook de studentenwereld. Studenten weten naast hard studeren ook wat feest vieren is, just like The Captain! Captain Morgan zorgt met zijn spiced rum voor legendarische momenten in het nachtleven. Zijn slogan “Live like the Captain” sluit helemaal aan op het studentenleven. Captain Morgan zorgt dus dat het aan rum, om de winst te vieren, niet ontbreekt! 

En de hoofdprijzen zijn... een 15-daagse rondreis voor twee personen naar Marokko!

Marokko, het land van 1001 nachten, oneindige woestijnen, medina’s waarin je kunt verdwalen, fantastische natuur en overheerlijke maaltijden. Een totaal andere wereld op korte afstand. Mambo Reizen neemt je mee naar het zuiden van Marokko en laat je kennismaken met het échte Marokko, de mooiste steden, de ruige berggebieden, de prachtige woestijn én de echte Marokkanen. 

De prijs is voor 2  personen en inclusief:

Vlucht Amsterdam – Marrakech v.v.
Luchthavenbelastingen & toeslagen
Vervoer per bus/minibus
Verblijf hotels/gîtes/tenten
14x ontbijt, 2x lunch, 3x diner
Kamelentocht & woestijnbivak 
Gids tijdens hikes rond Imlil 
Mambo reisbegeleiding

Niet inbegrepen is:
Overige maaltijden en drankjes
Entreegelden & lokale gidsen
Optionele activiteiten
Overige uitgaven/fooien
Vaccinaties
Reis en/of annuleringsverzekering inclusief bijzondere sportendekking

Klik hier voor het volledige reisprogramma.En we hebben nog een hoofdprijs!

De mannelijke en vrouwelijke winnaar van de Student of the Year-verkiezing zullen een fotoshoot voor America Today doen en vanaf augustus in ALLE America Today-stores in Nederland en België komen te hangen!   • Mambo
  • American Today
  • Casting Nieuws
  • Captain Morgan